Tarieven en vergoedingen

Eerste consult EEN therapie® € 85,00
Tweede consult EEN therapie® € 60,00

Eerste consult voetreflexologie ™ € 65,00
Tweede consult voetreflexologie ™  € 50,00

Ter ondersteuning van de behandeling maak ik gebruik van de volgende middelen:

  • E.E.N.® energetica 
  • SanoConcept middelen
  • Bachbloesem
  • Dolfijnenergetica
  • Schüssler celzouten

Deze kosten zijn niet inbegrepen in de consult prijs. Kosten flesje E.E.N.® energetica  of Bachbloesem € 5,00 per flesje.

Ik kan in mijn praktijk gebruik maken van de volgende prestatiecodes:

24005 Overige Natuurgeneeskunde
De behandelvorm en prestatiecode “overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel. Het is een verzamelnaam voor natuurgeneeskundige behandelingen die niet onder de overige benoemde behandelvormen vallen.

24513 Behandeling lichaamsgerichte psychotherapie
Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren.
https://catcomplementair.nl/soorten-therapie

Bent u moeilijk ter been of bent u te ziek om naar de praktijk te komen, dan behandel ik ook bij u thuis. Een thuisbehandeling is mogelijk, alleen in overleg. Bij thuisbehandeling gelden dezelfde tarieven + een vergoeding voor de reiskosten. De tarieven zijn inclusief B.T.W. en exclusief ondersteunende middelen.

Vergoedingen
Natuurgeneeskundige en energetische behandelingen worden door de zorgverzekeraars veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Omdat deze vergoedingen per zorgverzekeraar en per polis sterk kunnen wisselen is het verstandig om de polis te raadplegen en/of te informeren bij u zorgverzekeraar of kijk op de CAT website https://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraar